Kabina LC Exclusive v novém designu

13. leden 2020

Ve spolupráci s našim produktovým designérem nabízíme od loňského roku nové provedení kabiny LC Exclusive s množstvím propracovaných detailů a s nabídkou mnoha možných variací provedení.

Dovolte nám představit kabinu LC Exclusive v novém designu, která je jako vzorová kabina umístěna ve firemním Lift salónu.

LC Exclusive 2019

Stěny kabiny jsou dvouvrstvé z materiálu pozinkovaný plech + POLYREY (vysokotlaký, velice odolný tvrzený laminát z Francie nabízený ve 14 barevných provedeních).

Zde se jedná konkrétně o barevné provedení G031 Genet v kombinaci s odlišnou barvou zadní stěny, která je v provedení B070 Blanc Megéve.Podlaha je tvořena speciální zátěžovou krytinou MARMOLEUM, která je z 97% vyrobena z přírodních produktů a aktuálně lze volit z 5 barevných provedení. Zde byla kontrastně ke světlejším odstínům stěn zvolena barvy podlahy Black.

 

 

        

Perforované okopové lišty jsou vyrobeny z nerezové oceli, vysoké 100 mm a zajišťují větrání kabiny.

Nerezová ocel je použita také na předních vstupních portálech, zadních rohových dílech a madle, které je zde ve čtyřhranném provedení upevněno pod zrcadlem.

 

 


Podhledové osvětlení je vyrobeno z nerezové oceli v designu Exclusive strop typ A2.

 

 

 

V kabině je dále celoplošný výklopný ovladačový panel (nerez lesk), který je vybaven tlačítky 10 LC – 3D s bočním LED prosvětlením, které barevně rozlišuje směr pohybu výtahu:


-Červená: směr dolů
-Zelená: směr nahoru
-Bílá: výtah je ve stanici

 

       

Novinka!
Bílé tvrzené sklo kabinového přivolávače
Tato předváděcí kabina je ojedinělá tím, že má jako úplně první kabina přivolávač s bílým tvrzeným polykarbonátovým sklem (oproti obvykle používané černé barvě).

 

Tato kabina LC Exclusive je nejnovější součástí již početné skupinky výrobků a je vystavena v novém Lift Salonu v Karviné.

Srdečně Vás zveme k prohlídce nového Lift Salonu, kde si můžete prohlédnout naše produkty a projet se našimi výtahy.
• Kabiny všech řad
• Ruční a automatické dveře
• Stroje, vodítka, model výtahu
• Vzorník barevného provedení kabin
• Doplňky, zrcadla, madla

 


 

Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy a vše Vám ochotně předvedeme.