Jak se stavěl Lift Salon

12. prosinec 2017

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali, že naše firma Lift Components s.r.o. rozšířila stávající areál o dvě nové budovy. Jedná se o výstavbu nového areálu LC Lift Salonu a přístavby skladovací a expediční haly.

 

 

Tímto bychom Vám rádi přiblížili pohled na realizaci a celkovou proměnu stavby.

Koukněte s námi na pár snímku a video, které zachycuje stavbu Lift Salonu.

 

 

Lift Salon je dvoupodlažní administrativní budova obdélníkového půdorysu se zakulaceným rohem na východní straně, která bude sloužit k prezentačním účelům pro zákazníky – v hale objektu budou vystaveny výtahové kabiny a další výtahové komponenty pro účely prezentace. Budova dále zahrnuje zasedací místnost, kanceláře a prostory pro obchodní oddělení včetně zcela unikátního výtahu LC Maxi s nejzajímavější kabinou kterou jsme kdy vyrobili – LC PhotoGlass + LC OrganicGlass.

 

 

Skladovací hala, která slouží pro uskladnění výtahových komponentů a dalšího materiálu nutného pro výrobu výtahů.

 

 

Budova je propojena se stávající sousedící halou propojovací chodbou. Fasáda objektu je z velké části prosklená strukturálním zasklením doplněná systémem obdélníkových fasádních kazet z ocelového plechu uspořádaných v pravidelném rastru. Barevné provedení fasády budovy je v souladu s barevným provedením stávajících budov v areálu, což je barva stříbrná, lemování a střešní prvky jsou červené.

 

Pultová střecha je ukončena po obvodě římsou – lemem přečnívajícím přes okraj fasády, takže působí dojmem ploché střechy.

 

 

Na nové budovy Lift Salonu a skladovací haly navazují požadované manipulační a parkovací zpevněné plochy sloužící pro dopravní obsluhu skladu a parkovací místa pro zákazníky před Lift Salonem.

 

Video, jak probíhala stavba naleznete zde:  https://www.youtube.com/watch?v=EWNJ_RYgtTY&t=2s 

 

 

 

Věříme, že se Vám v našem novém Lift Salonu bude líbit a těšíme se na setkání s Vámi.