Energeticky úsporné výtahy - Proč jsou značkové výtahy LC dobrá volba

28. leden 2021

 Značkové výtahy LC jsou Vám stále plně k dispozici a proč jsou dobrá volba


Máme pro Vás 10 odpovědí, které Vám postupně ukážeme.

 

Určitě s námi budete souhlasit, že vybrat výtah jen podle cenové nabídky a katalogů, které slibují modré z nebe je často nadlidský úkol. Katalogy dělají reklamní firmy, v textu se slibuje cokoli.


Jak tedy poznat, že firma, která výtah nabízí je skutečný výrobce, a nejen skladatel nejlevnějších komponentů z pochybných destinací?
Tuto otázku docela často dostáváme od našich zákazníků a my se na ní 
pokusíme postupně v 10 bodech odpovědět.


 6. Úspora energie a životní prostředí


Opravdová úspora energie: „Od roku 2018 je asi 40% energie potřebné na výrobu Vašeho výtahu vyrobeno ze solární energie bez jakéhokoliv dopadu na životní prostředí“

  


Úspoře elektrické energie na výtazích se věnujeme od roku 2010.


• Úsporným režimem je nyní vybaven nejen rozvaděč, ale i operátor dveří, měnič, displeje.


• U každého výtahu Vám odhadneme roční náklady na elektrickou energii a výtah.


• Ve snaze dělat maximum proto, abychom ulevili našemu již tak znečištěnému prostředí, využíváme energii vyráběnou 60 kW solární elektrárnou, kterou jsme v rámci stavby nového Lift salonu vybudovali na střeše expediční haly.


Elektrárna je schopna vyrábět až 40 % veškeré energie potřebné na provoz firmy bez jakéhokoliv dopadu na životní prostředí. Celý projekt byl financován z vlastních zdrojů bez dotací. Tímto se výroba výtahů stala ještě ekologičtější a šetrnější než doposud.

Výtahy LC mají systém LC EKO Drive. Proto náš systém po určitém čase automaticky převede do režimu spánku všechny spotřebiče (displej, tlačítka, osvětlení…) a do úsporného režimu převede také rozvaděč a měnič výtahu.


LED osvětlení kabiny je samozřejmostí

   

Plánujete elektromobil? U nás si ho při návštěvě zdarma nabijete.

Již v roce 2018 jsme zprovoznili pro Vás a Vaše zákazníky nabíjecí stanici. Můžete si tak kdykoli, bezplatně Váš elektromobil v průběhu návštěvy dobít.

   



Nyní naši nabíjecí stanici najdete i na EV mapě světa, která představuje unikátní systém pro podporu světa elektromobility.



Určitě budete souhlasit, že elektromobilita je budoucnost dopravy. My si to myslíme také, a proto jsme se rozhodli, že ji podpoříme.
K naší solární elektrárně jsme nainstalovali
nabíjecí stanici (bez dotací) a koupili firemní elektromobil Nissan LEAF.

 



O naší solární elektrárně se můžete více dozvědět ZDE


Nabíjecí stanice se nachází v nejnovější části našeho nového areálu hned vedle Lift salonu. Jedná se o dobíjecí stanici Typu 2 s výstupním výkonem až 22kW, který čerpá energii z naší 60 kW solární elektrárny, která je schopna
vyrábět až 40 % veškeré energie potřebné na provoz firmy.


Přijďte se svézt!


Rádi Vás svezeme novým 100% elektrický firemním elektromobilem Nisan LEAF.
Nemáte-li zkušenost, rádi se s Vámi podělíme o pocit z příjemné jízdy, absolutního ticha a velkého zrychlení, zažít tento pocit stojí za to a my se o něj s Vámi rádi podělíme.