Výtah LC maxi 650 v pražském hotelu Golden City - garni

7. září 2020

Vážení zákazníci,


dovolujeme si představit výtah LC Maxi 650 66N, který byl zhotoven ve spolupráci s naším obchodním partnerem, firmou Výtahy Příbram s.r.o., v hotelu Golden city – garni v Praze na ulici Táboritská.

      

 

Výtah v provedení LC Exclusive s nosností 650 kg pro 8 osob, je nainstalován v prosklené venkovní šachtě vyrobené ze zatemňovacího skla, které eliminuje sluneční paprsky a teplo nakumulované mezi domy zejména v nejteplejších letních měsících.

Nový výtah poskytne komfort nejen ubytovaným hostům, ale také personálu hotelu.
S ohledem na historickou budovu hotelu se opětovně osvědčilo umístění technologie do venkovních prostor. Jako nejoptimálnější řešení bylo zvoleno umístění ve vnitřním dvoře hotelu v blízkosti venkovního restauračního posezení.


LC maxi je lanový výtah bez strojovny, jehož kabina je zavěšena na lanech a přes trakční kladku je poháněna pomocí stroje. Vyznačuje se nižší spotřebou elektrické energie díky vysoce účinným bezpřevodovým strojům. Koncoví uživatelé ocení tichý provoz výtahu a komfortní prostředí kabiny.

Realizovaný výtah je v následujícím provedení:

  • Zadní stěna kabiny LC Exclusive je prosklená, boční stěny jsou v nerezovém provedení. Kabina je doplněná předními vstupními portály a zadními rohovými díly v provedení nerez lesk.
  • Podlahu tvoří přírodní podlahová krytina ALTRO.
  • Madlo v lesklém nerezovém provedení skvěle doplňuje celkový vzhled kabiny.
  • Zrcadlo na boční stěně kabiny je ve standardním rozměru 600 x 900mm.
  • Naproti zrcadla je sklopná sedačka s nerezovou konstrukcí a s dřevěným sedákem v přírodním dekoru.
  • Dveře kabinové i šachetní jsou automatické, 2 panelové, také v nerezovém provedení.
  • Samozřejmostí jsou 100 mm vysoké okopové lišty z nerezové oceli v provedení K400, které jsou perforované a zajišťují větrání kabiny.
  • Součástí kabiny je také podhledové osvětlení Nebbia z materiálu nerez s LED osvětlením a ovladačový výklopný panel z leštěné nerezové oceli s černým tvrzeným polykarbonátovým sklem pro displej.

 

      

Instalace výtahu splnila stále se zvyšující požadavky ubytovaných hostů a umístění ve venkovní prosklené šachtě nenarušuje kouzlo historické budovy, která je od počátku 20. století na seznamu významných architektonických objektů.

 

      

LC maxi dodáváme do nosnosti 1050kg s maximálním počtem stanic 16 a s možností přepravy 4 až 14 osob.
Doporučujeme tento výtah do firemních sídel, památkových objektů, bytových domů, nemocnic.


Neváhejte se na nás obrátit s poptávkou. Společně najdeme optimální technické řešení, seznámíme Vás s možnostmi provedení a poradíme s designem interiéru.