Hydraulický výtah LC Hydro 400 v bytovém domě ve Strakonicích

1. červenec 2020

Vážení zákazníci,


dovolujeme si představit výtah LC HydroSpace 400 55N, který byl zhotoven ve spolupráci s naším obchodním partnerem, firmou Výtahy Line s.r.o., v bytovém domě na ulici Mírová, č. p. 927
ve Strakonicích.

 

Výtah je v provedení LC Elegant s nosností 320 kg pro 4 osoby a poskytuje komfort nejen nájemníkům domu, ale také všem návštěvám a rodinným příslušníkům.

 

  

Realizace tohoto výtahu je spojena také s velkou spokojeností nájemníků bytového domů, což dokládá následující pochvalná reakce:
 
„Dovoluji si touto cestou Vám zaslat svůj pohled na Vámi provedené práce při výstavbě výtahu v našem domě. Jedná se o čtyřpodlažní obytný dům v Mírové ul. 927 ve Strakonicích. Práce byly započaty koncem roku 2019 okolo vánoc. Dokončení prací bylo naplánováno do konce února 2020, tedy v plánované době. S potěšením jsem sledoval připravenost stavebních prací, návaznost jednotlivých stavebních operací, souhru řemesel a organizace práce s ohledem na zde bydlící občany, včetně hluku i úklidu po skončení směny a v neposlední řadě stoprocentní využití pracovní doby. Tato pozitiva mají bezesporu vynikající přístup ve vedení práce a hlavně perfektně promyšlený postup vedoucího stavby. Jeho svědomitý přístup je v dnešní době nevídaný. Veškeré připomínky a naše požadavky byly vždy respektovány a hlavně splněny. Proto přeji do dalšího Vašeho podnikání mnoho úspěchů, dobrých zákazníků a k tomu všemu hodně zdraví.“

 


LC HydroSpace je hydraulický výtah, jehož kabinu zvedá výtahový píst. Sílu pro zvedání dodává elektricky poháněný agregát, který dopravuje hydraulický olej do pístu.


Tento výtah je 
tichý, ekonomicky výhodný, s jednoduchou údržbou.

Veškeré informace o výtahu LC HydroSpace najdete zde.

 

Realizovaný výtah je v následujícím provedení:

  • Stěny kabiny LC Elegant jsou v provedení C098 (Chene de Fil Naturel) doplněné předními vstupními portály a zadními rohovými díly v provedení PLALAM F 12PPS – stříbrná lesklá.
  • Podlahu tvoří přírodní podlahová krytina MARMOLEUM v barevném provedení Eiger.              
  • Madlo v lesklém nerezovém provedení skvěle doplňuje celkový vzhled kabiny.
  • Zrcadlo na zadní stěně kabiny je ve standardním rozměru 600 x 900mm.
  • Šachetní dveře jsou jednokřídlé v barevném odstínu RAL 9010.
  • Kabinové skládací BUS dveře se 2 okénky jsou v provedení nerez lesk.
  • Samozřejmostí jsou okopové lišty z nerezové oceli v provedení K400, které jsou perforované a zajišťují větrání kabiny.
  • Součástí kabiny je také podhledové osvětlení vzor Elegant „D“ z materiálu nerez s LED osvětlením a ovladačový výklopný panel z leštěné nerezové oceli s černým tvrzeným polykarbonátovým sklem pro displej.

 

    

LC hydro dodáváme do nosnosti 1600kg s maximálním počtem stanic 6 a s možností přepravy 4 až 21 osob.
Doporučujeme tento výtah do nízkých budov s nižším provozem – bytových domů, administrativních budov, hotelů nebo i pro modernizace stávajících výtahů.


Neváhejte se na nás obrátit s poptávkou, společně najdeme optimální technické řešení, seznámíme Vás s možnostmi provedení a poradíme s designem interiéru.