Zajímavá modernizace ze Znojma - I v bytovém domě můžete mít luxusní výtah

15. květen 2017

Vážení zákazníci a příznivci výtahů,

Pojďte se spolu s námi podívat, jak vypadala modernizace výtahu ve Znojmě na adrese Holandská 6 v devíti patrovém bytovém domě.

 

Obyvatelé domu se rozhodli starý výtah vyměnit za výtah nový LC DoubleSpace s nosností 400 kg, který je určen pro max. 5 osob.

Nechtěli se spokojit s ničím obyčejným, a proto si vybrali velmi luxusní provedení výtahu, což je důkazem toho, že i obyčejný bytový dům může mít luxusní výtah.

 

Interiér kabiny si obyvatelé domu vybrali velmi pečlivě, aby spolu jednotlivé prvky ladily, a aby zároveň ladil interiér výtahu s interiérem celého domu.

 

Pokud také uvažujete o modernizaci vašeho výtahu – nechejte se inspirovat. Rádi takový výtah vyrobíme i pro Vás.

  

Kabina LC Exclusive je obložena laminovanými deskami polyrey s moderními vzory - Strass Blanc (boční stěna) a Strass Noir (zadní stěna).


Podlaha je tvořena přírodním kamenem žula v odstínu Tiger Skin.


Zrcadlo je zde ve formě 300 mm pásu přes celou zadní stěnu a elegantně navazuje na podhledové osvětlení. 
Madlo je kulaté v provedení nerez lesk.


Podhledové osvětlení je podsvíceno LED páskami, které zaručují výbornou svítivost. Jedná se o podhled DIFFUSO a je vyroben opět z nerezové lesklé oceli.

 

Moderní barevný TFT displej se nachází v kabině. Zobrazuje směr jízdy a různé barevné fotografie, které si vybrali obyvatelé domu.

 

Ruční dveře typu Classic jsou v bílé barvě RAL 9016 s modrým průhledovým okénkem. Portály výtahu si obyvatelé domu vybrali také v modré barvě. Šachta byla opláštěná deskami Cetris opět v bílé barvě.

    


Stanicový displej se nachází v každé stanici. Obyvatelé domu tak vždy vidí, kde se výtah nachází, i kterým směrem právě jede.

 

Pokud také uvažujete o modernizaci vašeho výtahu a tato realizace Vás zaujala – oslovte nás.
Rádi takový výtah vyrobíme i pro Vás a namontujeme společně s našimi partnery.

 

   

Fotogalerie