Čtyři zajímavé reference z Moravskoslezského kraje

16. červen 2017

Vážení zákazníci a příznivci výtahů,

Pojďte se spolu s námi podívat na čtyři velmi zajímavé výtahy v Moravskoslezském kraji.

 

Dnes Vám představíme:
1. nový výtah v přístavbě na obecním úřadě v Chuchelné,
2. nový výtah na obecním úřadě ve Velkých Albrechticích,
3. modernizaci tří výtahů ve Studénce,
4. a nakonec zcela nový výtah ve Veterán Klubu Třinec.

 

Podívejte se a nechejte se inspirovat

 

1. Nový výtah v přístavbě na obecním úřadě v Chuchelné
Na obecním úřadě v Chuchelné se v loňském roce pustili do rozsáhlé rekonstrukce bývalé budovy lesní zprávy č.p.10. Obecní úřad tuto budovu odkoupil a kompletně zrekonstruoval. Od letošního roku se již obecní úřad nachází zde.Součástí rekonstrukce byla také přístavba malé zděné šachty pro výtah.

   

 

Nová plošina typu LC mini 320 je umístěna v přístavbě. Plošina má dvě patra. Jedná se o kabinu LC Classic ve světlém provedení (Plalam PPS 3) s automatickými dveřmi.


 

2. Nový výtah na obecním úřadě ve Velkých Albrechticích
Ve Velkých Albrechticích se také rozhodli udělat do jejich obecního úřadu bezbariérový přístup a pro splnění tohoto účelu si vybrali plošinu LC mini 320.

Plošina se nachází uvnitř domu vedle schodiště. Je zde opět kabina LC Classic v Plalamu PPS 3. Plošina vyjíždí až do druhého podkrovního patra, má tedy tři stanice.

  

3. Modernizace tří výtahů v bytovém domě ve Studénce
Ve Studénce na ulici Sjednocení se obyvatelé tří bytových domy rozhodli pro modernizaci výtahu a vybrali si právě výtahy LC. Jedná se o tři výtahy typu LC DoubleSpace pro 7 pater.


Nejzajímavější na těchto třech výtazích je kabina LC Elegant, která je obložena obkladem Polyrey v barvách Serpentin Blanc a Serpentin Noir. Avšak povšimněte si zajímavého rozložení těchto barev – černý obklad je uprostřed a bílý obklad je v pásech vedle.

  

Další zvláštností na této realizaci je, že si obyvatelé domu přáli i uzamykatelné dveře do sklepa a vybrali si pro tento účel také výtahové dveře. První co uvidíte po vstupu do domu, jsou dvoje výtahové dveře vedle sebe, zatímco ty levé vedou do výtahu, ty pravé pouze do sklepa.


4, Veterán Klub Třinec

Nový výtah se nachází ve zcela nové budově na ulici Frýdecké v Třinci. Sídlí zde Veterán Klub Karireal a.s., což je soukromý klub pro přátele historických vozidel.


Výtah LC HydroSpace má dvě podlaží a kabinu LC Classic ve světle šedém provedení (Plalam N1). Ve výtahu se nachází také sedačka. Jsou zde automatické dveře.


 

  

Pokud také uvažujete o modernizaci vašeho výtahu nebo o novém výtahu a tyto realizace Vás zaujaly – oslovte nás.

Rádi takový výtah vyrobíme i pro Vás a namontujeme společně s našimi partnery.